Florinel Coman, transferul în Qatar a picat: Gigi Becali l-a dat de gol și a dezvăluit ce îi ofereau arabii

0
Publicat:

Campionatul nostru e atât de slab, încât până și arabii au ajuns să aibă reținere înainte de a transfera vreun fotbalist de la noi! Ceea ce e de înțeles, când vedem cum s-a comportat în Orientul Mijlociu Florin Tănase, de pildă, după cum Adevărul a explicat aici.

Florinel Coman. FOTO: Arhiva Adevărul
Florinel Coman. FOTO: Arhiva Adevărul

Atenție: Florin Tănase, când a ajuns în Emirate, avea peste 40 de goluri în ultimele sale două sezoane în Superliga noastră dezolantă! Acum, internaționalul român se pregătește de o repatriere la FCSB. Și campioana Superligii îl poate pune pe Tănase lângă Florinel Coman (26 de ani). Pentru că, potrivit Orange Sport, Gigi Becali a ieșit, astăzi, în fața presei și a anunțat că golgheterul echipei nu mai pleacă în Qatar, la Al-Duhail.

Ce a declarat Gigi Becali?

*Florinel n-o să plece! El acolo (n.r. – în Qatar) nu ia nici două milioane, am înţeles că 1,6 milioane de euro (n.r. – contractul jucătorului). Cu prime ia două milioane. Lui Florinel îi dau eu bani dacă o să câştig bani, că merită. Trebuie să-l ţii. Nu trebuie să te mai gândeşti la cinci milioane (n.r. – clauza de reziliere din contractul lui Coman), dacă vrei să faci ceva în ţara asta.

*Nu banii din jucători sunt importanţi, nu acolo e miza. Miza mea e să pot să iau 60 de milioane din Champions League, pot să iau 16 milioane de euro numai din bilete. Acum au românii bani, plătesc biletul de 100 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite